Annonce:

Bilmærke vil ikke bygge elbil: “Vores kunder er simplethen ikke interesseret”

Kunderne har talt. Og her er man hverken interesseret i en V6 eller en V8-motor, og da slet ikke en ren elbil, siger Zenvos designchef.

I Præstø, hvor Zenvo holder til, vil man bygge flere biler. Bare ikke elbiler. Det fortæller mærkets designchef Christian Brandt i et interview til Motor1.

Det faktisk selvom mærkets nye bil, Aurora, er en hybrid. Og der faktisk er en køreindstilling i bilen, som tillader den at køre på ren el i godt 35 kilometer.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Christian Brandt er overbevist, om at Zenvos kunder ikke er interesseret i en ren elektrisk hyperbil a la konkurrenter som Rimac Nevera og Pininfarina Battista.

– Vi kender vores kunder. Vi har talt med vores kunder i processen (hvor Aurora blev til,red.). Og det er også derfor, vi har V12-motoren. Ingen ville have V6 eller V8 og bestemt ikke noget elektrisk. De vil ikke have elbiler.

LÆS OGSÅ: Formel 1-kører skal fyres – “Det er godt nyt for Schumacher”

Men Zenvo kan faktisk godt andet end at bygge V12-biler. Den nye motor, som har fået navnet ‘Thor’, er nemlig bygget sådan, at der kan skæres cylindre fra.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Sådan at Zenvo kan leverer både V6 og V8-motorer til andre. Og det satser folkene i Præstø faktisk på. Du kan i øvrigt læse mere om V12-motoren “Thor” her.

Foto: Zenvo Automotive
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler