Annonce:

Italiensk politi-lamborghini stoppet… af politiet

Det skabte i den grad forvirring hos Polisen i Sverige, at en Lamborghini Urus for nylig kørte rundt med blink på taget og ‘polizia’ på siden.

Besøg vores annoncør:

Det var ikke alle, der var lige godt informeret om, at italiensk politi ville komme til Stockholm i denne uge.

Blandt dem, der tilsyneladende ikke vidste noget, var politiet i Stockholm. I hvert fald blev svensk politi så mistænksom over synet af Lamborghinien, at kollegaerne blev hevet ind til siden.

Det skriver Aftonbladet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Men inde i den vilde politibil var alt i skønneste orden. Det, politiet ikke vidste, var, at deres kolleger var kørt hele vejen til Stockholm for at deltage i et velgørenhedsarrangement til fordel for børn med handicap.

LÆS OGSÅ: Købte kritiseret værksted – nu vil Niels eje helt bilmærke i Danmark

– I Södertälje var det en politipatrulje, der stoppede den italienske politibil for at tjekke, om den var ægte eller ej, siger Rebecca Landberg, pressetalsmand ved Stockholms Politi, til Aftonbladet.

De italienske betjente skal i øvrigt et godt stykke videre med Lamborghini. Den endelige destination er nemlig Nordkap.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

De svenske betjente er dog ikke de eneste, der ser noget nyt engang imellem. De almindelige svenske bilister skal også vænne sig til noget helt nyt lys fra ordensmagtens side. Læs mere om det her.

Den Lamborghini, svensk politi stoppede, er i øvrigt ikke nogen ‘helt almindelig’ Urus. Performante-udgaven, som er doneret af Lamborghini til netop Italiens politi, har vanvittige 666 hestekræfter og en fire-liters V8-motor.

Tidligere har de heldigste af Italiens færdselsbetjente kørt både Lamborghini Gallardo og afløseren Huracan. Begge modeller er udstyret med 5,2-liters V10-motor.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:

En motor som nu ikke længere findes i Lamborghinis modelprogram. Afløseren får i stedet 8 cylindre, som italianerne til gengæld hævder er lavet specielt til dem. Læs mere om det her.

Herhjemme er det knap så spændende biler, politiet stopper. Men nogle af dem har i lighed med Lamborghinien faktisk blink på.

Det gjald eksempelvis en rød Dacia, som ejeren følte for at genere den øvrige trafik med ved at udstyre bilen med udrykningsblink. Noget der dog er strengt strafbart. Læs mere om den sag her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler