Annonce:

Falsk betjent fanget i rød Dacia på motorvejen

Politiet søger vidner, der måtte have set den falske betjent, som mandag blev stoppet på Kalundborgmotorvejen.

Mandag fik det rigtige politi sat en stopper for en 51-årig mand, der udstyret med blå blink udgav sig for at være betjent.

Her lå bilister i sin røde Dacia, der slet ikke har noget med politiets vognpark at gøre, med blink på taget og chikanerede sagesløse bilister.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

På Kalundborgmotorvejen ved Holbæk er den 51-årige fupmager sigtet for at forsøge at stoppe en varebil. Men politiet søger vidner til lignende episoder, som kan være sket over hele landet.

LÆS OGSÅ: Kong Frederiks ven dømt for vanvidskørsel

Noget tyder nemlig på, at manden kan have kørt rundt og leget betjent med blå blink i hele Danmark. Ordensmagten, den rigtige altså, tager da også sagen meget alvorligt.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– Noget tyder på, at det ikke er første gang, at bilisten har kørt med blåt blink. Borgere, som har oplevet lignende episoder eller som har set en rød Dacia Logan med blåt blink i forruden, må meget gerne ringe til os.

– Det er vigtigt, at man kan stole på myndighederne. Så vi ser med stor alvor på sager med falsk politi, siger politikommissær Lars Galasz, der er leder af Færdselsafdelingen hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Det er desværre langt fra at være første gang en bilist udgiver sig for at være fra politiet til stor gene for andre i trafikken.

I 2020 udgav en dengang 18-årig mand sig i en hvid Audi A4 for at være civilbetjent. Bilen havde han udstyret med blå blink, blandt andet i bagruden.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Bilisten, der siden blev tiltalt og dømt i sagen, valgte siden at kommentere på et Facebook-opslag, Boosted havde lavet om sagen. Læs mere om det her.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler