Reklame:

Hyundai-chef om superbil med 680 hestekræfter: “Vi mener det stadig seriøst”

Det lader til, at Hyundai har misforstået noget af sin egen kommunikation. Først ville koreanerne ikke, men nu kører planerne om en superbil alligevel. 

Det er efterhånden længe siden, at Hyundai præsenterede omverden for konceptbilen N Vision 74. Men næsten lige så hurtigt, som bilen så dagens lys, trak koreanerne i land igen.

Man ville ikke gøre alvor af bilen. Den ville være for dyr, og der ville være for få kunder, lød forklaringen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Troede vi. For nu har piben fået en anden lyd. I hvert fald hvis man spørger manden bag de kreative tanker hos Hyundai. Mærkets kreative direktør Luc Donckerwolke.

I et interview med Top Gear siger Luc Donckerwolke, at man stadig dybt seriøst overvejer, hvordan og om N Vison 74-konceptet skal sættes i produktion.

Det står i skrap kontrast til en udmelding, Hyundai kom med tidligere på måneden, hvor man lagde konceptbilen helt i graven.

– Jeg hader ‘show business’. Jeg hader at vise biler frem for så bare ikke at gøre noget ved det bagefter.

Reklameblok:
– Bilen her kan blive til virkelighed. Vi har platformen. Det er en motorsport-platform, siger Luc Donckerwolke dog nu til Top Gear.

LÆS OGSÅ: Lasses nummerplade gav politiet problemer – nu er den ulovlig at bruge

Det koreanske medie Money Today har da også tidligere skrevet, at Hyundai er klar til at præsentere et bud på en gadebil, der er baseret på N Vision 74, i Sydkoreas hovedstad Seoul på lørdag. Altså den 27. maj.Selve konceptet er en brintbil med to elmotorer og en samlet ydelse på 680 hestekræfter. I artiklen her kan du læse meget mere om det mystiske koncept

 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?