Er det her den værste tunerbil nogensinde?


Man kunne tro, at den var født sådan. Men det her er faktisk en tunet G-Klasse. Og endda fra et sted hvor det bare ikke kan blive vildt nok.

Den nok mest kendte Mercedes-tuner hedder Brabus. I 2021 kunne de præsentere en ny version af Mercedes G-klasse med 900 hk kaldet Rocket 900. Tunerkonkurrenten Mansory kunne ikke dy sig for at overgå Brabus og har præsenteret deres egen udgave ved navn Gronos Evo S P900.

Navnet indikerer hvor vanvittig Mansorys model er, og det er ikke kun på grund af motoren. Mansory har holdt sig lidt tilbage ved kun at matche Brabus’ variant med 900 hk. De har dog fået 150 Nm mere ud af maskinen så det samlede moment er hele 1.200 Nm. Monsteret udleder 350 g. CO2 pr. km. og kører 6,8 km/l. Det skriver Bil Magasinet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Designet er lige efter bogen
Mansory har som sædvanlig gjort designet til helt deres eget. Gronos har fået et seriøst bodykit med kæmpe skærme, ny kølergrill og kulfiberdetaljer overalt. Der er lige efter Mansorys designfilosofi. De går dog lige til grænsen med en muskuløs kølerhjelm og en vanvittig spoiler, der simpelthen ikke hører hjemme på en SUV af den størrelse.

Der produceres i alt 10 eksemplarer af monsteret og alle leveres til Mellemøsten

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen

Artiklen fortsætter efter reklameblokken: