Reklame:

Dansk triumf i Østrig – 20-årig Bastian vinder Porsche-løb: “En kæmpe optur!”

Dannebrog var med allerøverst på skamlen, da den bare 20-årige Bastian Buus kørte sin Porsche 911 først over målstregen i Østrig. 

Der var ikke mange dannebrog at kippe med under Formel 1-løbet. Det var der til gengæld i forbindelse med supportklassen Porsche Mobil 1 Supercup.

Her stod den bare 20-årige dansker Bastian Buus nemlig øverst på skamlen efter løbet. Føringen kom dog først i hus på næstsidste omgang, hvorfra det var en kamp for den unge dansker at holde feltet bag sig.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Til gengæld var det, som Bastian Buus siger, en ‘kæmpe optur’ at køre bilen over målstregen.

– Kæmpe optur! Vi havde allesammen en rigtig god fornemmelse for denne weekend, og jer er vildt glad og megastolt over, at det lykkedes for os.

– Det var et megahårdt ræs, nok et af de hårdeste i min karriere indtil nu, men det gør jo kun sejren endnu federe. Ikke mindst føles det fantastisk at kunne give mit team dét her resultat på deres hjemmebane, lyder det i en pressemeddelelse.

Tredje afdeling af mærkemesterskab finder sted allerede i den kommende weekend, 7.-9. juli, på engelske Silverstone. Her køres der også Formel 1 i samme tidsrum.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?