Annonce:

VIDEO: Første og eneste ejer har kørt 1,6 millioner kilometer i denne Hilux

Denne Toyota Hilux har kun haft én ejer, siden den var helt ny i 1980. Motoren gav ikke op efter 643.000 kilometer, den blev bare skiftet ud med en større. 

Har du set Top Gear, ved du også godt, at man ikke uden videre slår en Toyota Hilux ihjel. Heller ikke selvom du stiller den på toppen af et hus og rive huset ned. Eller kører den ud i havet for at drukne i saltvand.

I Arizona, USA, har folkene bag Youtube-kanalen ‘High Mileage Reviews’ fundet et andet men lige så sejlivet eksempel på Hilux-myten (der vist er bevidst nok til at holde vand, red.)

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Ejeren har da heller ikke været bange for at bruge bilen. Det gik faktisk allerede ‘galt’ 3 uger efter, at bilen var blevet leveret helt ny i 1980. En MG Midget kom på tværs.

Men det overlevede Hiluxen. Og hverken før eller siden har ejeren været bange for at bruge bilen. Patina finder du i rigelige mængder. Men bilen? Ja, den fortsætter bare.

LÆS OGSÅ: VIDEO: Her lader bilmærker tusindvis af nye elbiler ruste væk

Egentlig var der heller ikke nogen grund – andet end ønsket om flere hestekræfter – til at skifte den oprindelige 2,2-liters, firecylindrede motor ud. Men for lidt mere overskud – og en femtrins gearkasse i stedet for én med fire – blev det nu alligevel sådan.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Men altså kun efter de første 643.000 kilometer. Den oprindelige motor var der nemlig ikke noget i vejen med.

Det der med mange kilometer – eller ‘high milere’ som amerikanerne siger – er i det hele taget noget, der historie op om af og til. Joe LoCicerro kørte eksempelvis også 1,6 millioner kilometer i sin Honda Accord. Bilen overlevede ham endda.

Jim O’Shea kørte ligeledes 1,6 millioner kilometer i sin Volvo 740, før Volvo stak ham nøglerne til en spritny S60 i februar 2022. Du kan læse meget mere om begge bedrifter her og her.

 

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler