Jim kørte 1,6 millioner km i sin 740 – nu “giver” Volvo ham en ny bil


Jim O’Shea er langt fra den første Volvo-ejer der triller 1 million mil – 1,6 millioner kilometer i – i sin bil. Volvo er dog nu alligevel imponeret.

Faste læsere af Boosted vil sikkert huske, hvordan vi oktober sidste år fortalte historien om Jim O’Shea. Manden, der bor i den amerikanske delstat Missouri, havde kørt imponerende 1 million mil (1,6 millioner kilometer). Altså i én og samme bil. Nemlig den Volvo 740 han købte fra ny i 1991.

Og nu er der nyt i fortællingen om Jim. For Volvo er imponeret over præstationen, og de vil gerne belønnen ham. Derfor fik Jim O’Shea forleden overrakt nøglerne til en spritny Volvo S60.

LÆS OGSÅ: HER ER BILEN, POLITIET SKAL KØRE I DE NÆSTE 7 ÅR

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
– Vi er glade for at kunne tage os godt at Jim, og vi er lige så glade for at kunne få ham ud på vejene i en ny bil. Det har han fortjent, siger en repræsentant for Volvo.

Volvo betaler ALT – men….
Men der er én betingelse. For ser vi helt kynisk på det, får Jim O’ Shea ikke nogen bil af Volvo. I stedet låner mærket ham S60’eren i to år. Til gengæld betaler Volvo alt fra service til forsikringsomkostninger i løbet af de næste 24 måneder. Teknisk set er det altså det samme, som Volvo med løsningen ‘Care by Volvo’ tilbyder alle andre amerikanske kunder.

Bortset fra at mærket lige i Jim O’ Sheas tilfælde betaler gildet. Altså ingen permanent gave. Men en pæn gestus og genial markedsføring. Spørgsmålet er så, om Jim O’ Shea skal tilbage i sin gamle 740 om to år. Det melder historien ikke noget om.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Manden, der overrækker Jim O’ Shea nøglerne til den nye S60, hedder i øvrigt Stephen Lynch. Den præcis samme bilsælger som i 1991 solgte Jim O’ Shea en grå Volvo 740.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk