Annonce:

Verdensmester vil smide Magnussen ud af Formel 1

Kevin Magnussen skal idømmes karantæne i et Formel 1-løb for sin ‘opførsel’ under Monacos grand prix, mener Jacques Villeneuve.

Den tidligere Formel 1-verdensmester Jacques Villeneuve ser helst, at Kevin Magnussen bliver smidt ud af Formel 1.

Danskeren skal have karantæne i ét løb, mener canadieren, der vandt det hele i 1997. Ovenikøbet i hans bare anden sæson i verdens fineste motorsport.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Men selvom Jacques Villeneuve ikke har siddet i en Formel 1-bil siden 2006, mener han altså alligevel, at Kevin Magnussen skal straffes.

Helt konkret skal danskeren udelukkes i et løb, for Jacques Villeneuve mener, at K-Mag bar hele skylden for uheldet mellem ham, Sergio Perez og Nico Hulkenberg på første omgang af Monacos grand prix.

LÆS OGSÅ: Direktør græd – lukket bilfabrik tømt for dele

– Hvis du vil køre side om side, skal du være side om side – ikke din frontvinge ved de bagerste hjul. Hvad handler det om?

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– Faktum er, Magnussen ikke gik ud af bilen og sagde: ‘Undskyld, jeg begik en kæmpe fejl’. I stedet antydede han, at det burde have været den anden vej rundt, siger Villeneuve i et interview ifølge engelske Mirror.

Villeneuve lod dog ikke Magnussen slippe så let. For den i dag 53-årige racerkører, der i sin karriere var kendt for at have et mildest talt iltert temperament, har mere at sige om sagen.

– Undskyld mig? Hvilken planet lever vi på? Den totale mangel på forståelse fra Magnussens side forbløffer mig. Vi er i Formel 1. Det er ikke Formel 4, hvor en 15-årig måske ikke har den forståelse endnu.

Faktisk har canadieren meget svært ved at forstå, at hverken den internationale motorsportsorganisation FIA eller Formel 1-organisationen valgte at lade hændelsen passere som en racing incident. Altså noget ingen af de involverede kørere hverken kunne eller kan beskyldes for.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

– Det var for meget. Det var farligt. Det var latterligt. Og han var på en 17.- eller 18.-plads eller noget. Han gik ikke engang efter føringen. Kom nu. Første omgang og du kan ikke engang bedømme det. Det er vanvittigt, siger den tidligere verdensetter.

Læs flere spændende nyheder fra og om motorsportens verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler