Annonce:

Toyota tilbagekalder 281.000 biler der kører 6 km/t

Toyota må i disse dage tilbagekalde næsten 700.000 biler, der har alvorlige problemer.

Toyota Tacoma er bygget for at være hårdføre. Men den er altså ikke perfekt. For nu har Toyota fundet et ret alvorligt problem på bagakslen.

Eller rettere sagt med bagakslen. Svejsningen fra fabrikken viser sig nu at være så tvivlsom, at de møtrikker, der holder sammen på det hele, kan ryste sig løse. I værste fald kan møtrikkerne falde af på hele 381.000 biler.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Toyota siger, at mærket ikke er bekendt med, at nogen bilister skal være kommet til skade på grund af fejlen. Men det ændrer ikke på, at de mange hundredetusinde biler skal på værksted.

Og det er faktisk ikke den eneste tilbagekaldelse, Toyota må ud i. Japanerne vil i den kommende tid bede yderligere 281.663 ejere af Tundra, Sequoia og Lexus LX600-modeller om at opsøge et mærkeværksted.

Det skriver Motor1.

LÆS OGSÅ: Red Bull har afgjort Christian Horners skæbne

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Disse biler kan nemlig have problemer med gearkassen. Japanerne siger, at bilerne kan have problemer med at finde frigear.

Det betyder, at biler, der er ramt af fejlen, kan trille fremad med op til 6 kilometer i timen. Toyota siger her, at problemet skyldes en kobling, der ikke ‘kobler’ ordentligt fra.

Modsat problemerne med de mange bagaksler, mener mærket dog at kunne tøjle de løbske gearkasser med en softwareopdatering.

Det japanske mærke er dog langt fra de eneste, der på det seneste har måttet tilbagekalde uhyggeligt mange biler. Faktisk er de 662.000 i visse øjne småting.

Læs mere efter annoncerne:

PRØV NU: TJEK DIN BILFORSIKRING!

Indtast din nummerplade og se billige priser på bilforsikringer med det samme!


Læs mere herunder:

Et mærke tilbagekaldte kort før nytår 2,6 millioner biler og er nu bange for at løbe tør for reservedele. Læs mere her.

Læs flere nyheder fra og om Toyota lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler