Annonce:

Red Bull har afgjort Christian Horners skæbne

Formel 1-holdet Red Bull er kommet til en konklusion oven på den interne undersøgelse holdet iværksatte mod teamchef Christian Horner.

Formel 1-holdet Red Bull freder sin teamchef. Christian Horner har nemlig ikke gjort noget forkert. Der er ikke hold i de anklager, der angiveligt beskyldte teamchefen for at udvise en upassende seksuel adfærd.

– Den uafhængige efterforskning af anklagerne mod hr. Horner er afsluttet, og Red Bull kan bekræfte, at klagen er blevet afvist, skriver moderselskabet bag Formel 1-holdet i en udtalelse.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver The Race.

Afgørelsen kommer efter en flere uger lang intern undersøgelse, der også gav genlyd i medierne. Blandt andet fordi det forlød, at Red Bull-ledelsen internt har været uenige om Horners skæbne.

LÆS OGSÅ: Russiske hackere har lagt Motorstyrelsen ned

Den østrigske del af selskabet skulle angiveligt have talt for at skille sig af med teamchefen, mens den thailandske del af Red Bull ikke har noget imod at lade den mangeårige teamchef fortsætte.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

At anklagen nu er blevet afvist, betyder dog ikke, at Christian Horner er fredet. Red Bull oplyser nemlig også, at klageren har ret til at appellere beslutningen.

Den foreløbige afgørelse betyder dog, at Christian Horner vil være til stede i Bahrain, når Formel 1 tager hul på 2024-sæsonen.

Læs flere nyheder fra og om Formel 1 her.


Annonce:

Læs mere efter annoncerne:

PRØV NU: TJEK DIN BILFORSIKRING!

Indtast din nummerplade og se billige priser på bilforsikringer med det samme!


Læs mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler