Reklame:

Top Gear-vært viser sig for første gang siden ulykke – ser uhyggelig ud

TV-programmet Top Gear har været sat helt i stå siden december sidste år, hvor værten Freddie Flintoff kom til skade under nogle optagelser.

Top Gear-vært Andrew “Freddie” Flintoff har vist sig i offentligheden for første gang, siden at han kom til skade under optagelser til programmet sidste år.

Den tidligere cricketspiller blev fløjet på hospitalet tilbage i december 2022 efter en ulykke Top Gear test track – også kendt som Dunsfold Park Aerodrome.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Siden har både Flintoff tilstand og programmets skæbne været omgærdet af mystik. Tilbage i marts bekræftede BBC-toppen da også, at programmet er ‘sat på pause på ubestemt tid’.

Selv har Freddie Flintoff gennem venner, familie og bekendte ladet omverden vide, at han ikke bare overvejer sin tjans som Top Gear-vært. Men hele sit liv på skærmen.

LÆS OGSÅ: Så skete det – politiet har blitzet denne type trafikant for første gang

Nu har han dog vist sig offentlig for første gang side december sidste år. Det skete i forbindelse med en cricketkamp mellem England og New Zealand denne fredag.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Det er tydeligt, at Flintoff stadig har skader efter ulykken. Især på det sociale medie X, det tidligere Twitter, strømmer de kærlige ord dog i Top Gear-værtens retning.

– Legende! Godt at se ham igen, en sand legende!, så godt at se ham tilbage, lyder nogle af de mange kommentarer.

Ni måneder efter ulykken er det dog stadig en Freddie Flintoff med et markant andet ansigt, offentligheden fik at se. Og selvom detaljer om ulykken ikke har været fremme, er der vist ikke længere nogen tvivl, om at det har været en voldsom omgang.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?