Reklame:

Så skete det – politiet har blitzet denne type trafikant for første gang

Før var det så godt som umuligt for politiet fotovogne at blitze motorcyklister. Men nu er den første MC’er kørt i fælden. 

Onsdag aften kl.20.53 blev der skrevet endnu et kapitel i dansk kriminalhistorie. En tohjulet fartsynder har hovedrollen. Det lykkedes nemlig Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi at blitze en motorcyklist med for meget fart på hen over Farø-broen.

LÆS OGSÅ: Lagde drift-video på Youtube – så blev 7 biler beslaglagt 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Fredag ville politikredsen ikke oplyse førerens alder eller frigive et billede af motorcyklen, da vedkommende endnu ikke havde fået beskeden selv.

I et interview med TV2 Øst kalder politikommissær Søren Skotte dog billedet af motorcyklisten for ‘helt usædvanlig skarpt’. Billedet beviser ifølge politiet, at motorcyklisten kørte 104 km/t i en 90-zone.

Flere MC’er i fælden
Det udløser en bøde på 1.200 kr. Søren Skotte kalder fartgrænsen for et spørgsmål om sikkerhed.

– Der er ikke noget nødspor på broen, og derfor er hastighedsgrænsen sat til 90 kilometer i timen på stedet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Politiets nye fotovogne, som tidligere i år blev taget i brug, er foruden det bagudvendte kamera også udstyret med trådløse kameraer som tager billeder for- og bagfra bilen. Det sidste er det, som fanger motorcyklister. TV2 Øst oplyser, at endnu en MC’er blev blitzet fredag eftermiddag.

Det skete ved en tankstation på Københavnsvej nær Vordingborg. Her gik det med 102 km/t i en 80-zone.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?