Annonce:

Tidligere Formel 1-kører sagsøger Lewis Hamilton

Faktisk er søgsmålet allerede gået i gang. Ferraris tidligere kører Felipe Massa vil nemlig have Lewis Hamiltons verdensmesterskab fra 2008.

Lewis Hamilton har vundet Formel 1 syv gange. Eller har han?

Ikke hvis man spørger den tidligere Ferrari-kører Felipe Massa, der har trukket den internationale motorsportsorganisation FIA og Lewis Hamilton i retten.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Massa vil nemlig have verdensmesterskabet fra 2008, som han retteligt mener tilhører ham.

Brasilianerens advokater siger, at Massa ville have vundet det hele i 2008, hvis ikke Renault bevidst havde snydt under Singapores grand prix det år.

LÆS OGSÅ: Ford-direktør indrømmer nederlag: “Vi tabte for 10 år siden”

Sagen, der blev kendt som crash-gate, var lige ved at koste det franske hold pladsen i Formel 1. Men sådan endte det altså ikke.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Og med bare ét point til forskel endte Lewis Hamilton som nummer et lige foran Felipe Massa efter sæsonens sidste løb i Brasilien.

Nu regner Massa med Ferraris støtte i retssagen mod FIA og Hamilton.

– Jeg elsker Ferrari. Det er en del af mit hjerte, og jeg er bestemt en stor Ferrari-fan. Det vil jeg være hele mit liv på grund af alt, der skete i løbet af min tid med holdet. Både med fansene, mulighederne og drømmene, som jeg havde.

– Så jeg forventer bestemt, at de er på min side, for vi tabte mesterskabet sammen, gennem den manipulation der fandt sted.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

– Hver gang, du hører om Toto Wolff tale om 2021-sæsonen, er han den mest støttende person. Så jeg kan ikke tro, at Ferrari ikke også vil støtte mig.

– I øjeblikket er de (Ferrari, red.) stille. Men jeg tror virkelig på, at de vil være på min side. Jeg håber virkelig, at det er tilfældet.

– For det er det rigtige for, hvad der skete med os. Det, der skete for mig, skete også for Ferrari, siger Massa til RacingNews365.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler