Reklame:

Tidligere Formel 1-kører sagsøger Lewis Hamilton

Faktisk er søgsmålet allerede gået i gang. Ferraris tidligere kører Felipe Massa vil nemlig have Lewis Hamiltons verdensmesterskab fra 2008.

Lewis Hamilton har vundet Formel 1 syv gange. Eller har han?

Ikke hvis man spørger den tidligere Ferrari-kører Felipe Massa, der har trukket den internationale motorsportsorganisation FIA og Lewis Hamilton i retten.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Massa vil nemlig have verdensmesterskabet fra 2008, som han retteligt mener tilhører ham.

Brasilianerens advokater siger, at Massa ville have vundet det hele i 2008, hvis ikke Renault bevidst havde snydt under Singapores grand prix det år.

LÆS OGSÅ: Ford-direktør indrømmer nederlag: “Vi tabte for 10 år siden”

Sagen, der blev kendt som crash-gate, var lige ved at koste det franske hold pladsen i Formel 1. Men sådan endte det altså ikke.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Og med bare ét point til forskel endte Lewis Hamilton som nummer et lige foran Felipe Massa efter sæsonens sidste løb i Brasilien.

Nu regner Massa med Ferraris støtte i retssagen mod FIA og Hamilton.

– Jeg elsker Ferrari. Det er en del af mit hjerte, og jeg er bestemt en stor Ferrari-fan. Det vil jeg være hele mit liv på grund af alt, der skete i løbet af min tid med holdet. Både med fansene, mulighederne og drømmene, som jeg havde.

Reklameblok:


– Så jeg forventer bestemt, at de er på min side, for vi tabte mesterskabet sammen, gennem den manipulation der fandt sted.

– Hver gang, du hører om Toto Wolff tale om 2021-sæsonen, er han den mest støttende person. Så jeg kan ikke tro, at Ferrari ikke også vil støtte mig.

– I øjeblikket er de (Ferrari, red.) stille. Men jeg tror virkelig på, at de vil være på min side. Jeg håber virkelig, at det er tilfældet.

– For det er det rigtige for, hvad der skete med os. Det, der skete for mig, skete også for Ferrari, siger Massa til RacingNews365.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?