Annonce:

Ford-direktør indrømmer nederlag: “Vi tabte for 10 år siden”

Fords øverste direktør Jim Farley erkender i dag, at bilmærket ikke kan være med, når det kommer til infotainment-software. 

General Motors, der blandt andet ejer Chevrolet og Cadillac, har gjort det klart, at koncernen vil udfase brugen af Apple Carplay og Android Auto i nye biler.

Men det er en rigtig dårlig idé, siger Fords administerende direktør Jim Farley nu. For selvom GM og Ford er konkurrenter, burde de ifølge Ford-direktøren kunne enes om én ting.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Nemlig at bilmærkerne har tabt kampen, når det kommer til infotainment-systemer. Der er simpelthen andre der gør det både bedre og langt billigere, siger Ford-chefen i et interview til Wall Street Journal.

Overfor avisen gør Farley det klart, at de fleste bilister i dag alligevel har deres smartphones med i bilerne.

LÆS OGSÅ: Jonas er én af dem – i dag skal bilister betale ny afgift

Funktionerne i bilen skal således, siger Farley, være en forlængelse af bilisterne smartphone. Ikke noget nyt, de skal vænne sig til.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Ford burde da også vide, hvad mærket taler om. For amerikanerne har de seneste år tabt milliarder på udviklingen af infotainment-systemet SYNC.

Og i 2021 fik de øverste chefer nok. I februar 2021 blev udviklingen af SYNC lagt i graven, og Ford offentliggjorde en seks år lang samarbejdsaftale med Google.

Aftale trådte i kraft i år. Og det betyder, at Ford benytter flere Google-tjenester – bl.a. kunstig intelligens – for at kunne udvikle noget, der understøtter andet infotainment som virker. Altså Android Auto og Apple Carplay.

 

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler