Annonce:

Tesla fjerner funktion i alle nye biler efter 2 år

Det er slut med at spille spil – eller game, med andre ord – i nye Tesla Model S og X. I hvert fald via tjenesten Steam.

Det er ikke meget mere end to år siden, at Tesla rullede de første biler med opkobling til spiltjenesten Steam ud fra fabriksportene.

Men nu er det slut. Funktionen, der dukkede op i marts 2022, er fjernet fra samtlige nye Model S og Model X, Teslas i øvrigt ældste modeller.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det ser ifølge Carscoops ikke ud til, at de Model S og Model X, der allerede findes på vejene, er påvirket af nedlukningen. Men omvendt har Tesla heller ikke forklaret, hvorfor man nu fjerner spiltjenesten i nye biler.

På den anden side har Model X- og Model S-ejerne fået at vide, at Tesla opdaterer computerne i deres biler, og det betyder, at Steam som tjeneste forsvinder.

LÆS OGSÅ: Cyklister vil forbyde alle bilister at køre over 20 km/t

Mediet Electrek skriver, at Tesla kan have skrottet udrulningen af Steams-tjenesten i nye biler, fordi mærket har opdaget, at kun få Tesla-ejere reelt bruger funktionen til noget som helst.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Det er dog sandsynligt, at Teslas beslutning, der altså ikke er ledsaget af nogen officiel forklaring, vil skuffe nogle kommende Tesla-ejere. Men Tesla har langt større problemer at slås med.

Blandt andet når det kommer til bilmærkets påståede selvkørende teknologi. I den forbindelse har en dommer på føderalt niveau i USA godkendt et gruppesøgsmål mod Tesla. Læs mere om det her.

Omvendt er der bilmærker, der står i langt større problemer, end Tesla. Danske Henrik Fisker måtte i denne uge se sin bilforretning lukke i Danmark. Bare tre dage før Fisker Inc. siger, at man vil søge konkursbeskyttelse. Noget der eksempelvis allerede er sket i Østrig.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler