Annonce:

Suzuki tilbagekalder 21.000 biler der ødelægger sig selv

Japanske Suzuki har konstateret, at der er problemer med brændstofpumpen i den lille Jimny. Det kan i sidste ende betyde, at motoren ikke har noget at leve af.

Der er problemer med brændstoftilførslen i den lille Suzuki Jimny.

Helt konkret er japanerne kommet frem til, at pumpehjulet inde i brændstofpumpen med tiden kan blive så deformt, at pumpen helt holder op med at virke.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Indtil videre mener japanerne, at fejlen kan være på over 21.000 biler, der er sendt rundt til markeder i hele verden.

Det skriver CarExpert.

LÆS OGSÅ: Kommune dropper byskilt med kultstatus efter 20 års tyverier

Alene i Tyskland formoder KBA, der er pendant til Færdselsstyrelsen, at 4.609 biler kan køre rundt med den problematiske brændstofpumpe, hvis bilerne da ikke allerede er stået af.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Suzuki supplerer med, at fejlen er snævret ind til en periode på samlebåndet mellem 12. november 2018 og 7. september 2019. Bilernes stelnumre ligger af samme grund inden for følgende kombination: JSAGJB74V00108102 til JSAGJB74V00126939.

Når bilerne bliver tilbagekaldt, vil Suzukis teknikere gennemgå hver enkelt brændstofpumpe og udskifte disse om nødvendigt. Japanerne anslår selv, at det vil tage cirka 2 timer at udskifte én brændstofpumpe.

Fejl, der fører til tilbagekaldelser, sker med jævne mellemrum. Nogen bilejere vil sikkert sige for ofte. Eksempelvis dem hos Kia som nu må aflevere deres e-Soul for anden gang, fordi mærket ikke kunne fikse fejlen i første omgang. Læs mere om det her.

Også hos Honda bøvler man med defekte brændstofpumper. Men i modsætning til Suzuki er så mange Honda tilbagekaldt, at mærket frygter at løbe tør for reservedele. Læs mere om det her.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Læs flere nyheder fra og om bilindustrien lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler