Annonce:

Smadrede biler hober sig op i forladt bilforretning

Det tyder på, at personalet pakkede sammen og gik hjem for sidste gang i 2019. Siden er stedet blevet udsat for massivt hærværk.

Det sker fra tid til anden, at bilforhandlere drejer nøglen om.

Herhjemme står Skattestyrelsen alene bag fire konkurser i branchen på det seneste. Læs mere om det her.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Vi skal dog som regel til udlandet for at finde historier og syn af den ‘spændende’ slags. Vi behøver dog ikke at køre så langt i dette tilfælde, som folkene bag Forgotten Buildings har fundet frem til.

Meget tyder på, at denne tyske Kia-forhandler stoppede med at sælge nye biler i 2005. Forretningen fortsatte på det tilhørende værksted.

LÆS OGSÅ: Tyskland forbyder populære bildæk til oktober

På papirer, som ligger og flyder overalt i bygningen, er der flere steder skrevet 2019. På en kalender er der dateringer tilbage til 16. december 2019.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Herefter tyder meget på, at personalet havde travlt med at komme væk fra stedet. Noget tyder dog på, at endnu mere er væk fra stedet i dag.

Ifølge kommentarsporet til en tysk oversat udgave af samme video er stedet endnu mere smadret nu. Men det står altså stadig hen i det uvisse, hvorfor ingen har taget sig af at rydde stedet i flere år.

Kia-forhandleren – eller rettere sagt den tidligere Kia-forhandler – er langt fra det eneste sted, som har givet sig nærmest spøgelsesagtigt hen til forfald.

Det er også sket med en Volvo-forhandler i Belgien i umiddelbar nærhed af den legendariske Spa-bane og en Ford-forhandler i den tyske by Ingolstadt. Læs mere om det her.

Læs mere efter annoncerne:

BETALER DU FOR MEGET I BILFORSIKRING?

Det er dumt at betale for meget! Indtast din nummerplade herunder og se tilbud:


Læs mere herunder:

Herhjemme kan vi også lidt med forladte bilforretninger. Eksempelvis i Kolding, hvor bilforhandler Jens Sørensen valgte at lade spritnye biler stå, da valget til sidst faldt på handel med lastbiler. Læs mere om det her.

År senere gav bilforhandlerens søn et interview til Fyens Stiftstidende om det vilde syn, som i mange år trak især tyske og italienske turister til byen. Læs mere om det her.

– Han havde alt for travlt med at sælge lastbiler, sagde sønnen Kjeld Sørensen den gang.

Læs flere nyheder fra og om bilindustrien lige her.

Annonce:Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler