Annonce:

SE BILLEDET: Her er den nye BMW M5 uden camouflage – får 750 hestekræfter

Ikke siden 2010 har vi haft en BMW M5 Touring. Den kommer nu igen – sammen med sedan-modellen – for at tilbyde over 700 hestekræfter.

BMW kan ikke længere holde den næste BMW M5 hemmelig. Nu ved vi nemlig ikke bare, at den kommer som touring. Noget der ikke har været på programmet siden 2010.

Nu ved vi også lidt mere om, hvordan bilen vil tage sig ud. I hvert fald som sedan. Det afslører et lækket billede, som tilsyneladende er sluppet fra BMW’s fabrik i Dingolfing, Tyskland.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Her bygges M5-modellerne side om side med den almindelige 5 Serie. Og noget tyder altså på, at BMW er godt i gang med at geare om i produktionen.

Hvis det vitterligt er den nye BMW M5, er der helt i stil med BMW’s nuværende designsprog virkelig mange kanter at byde på.

LÆS OGSÅ: Kevin Magnussen deler endnu en glædelig nyhed

I stil med den nye BMW M2 er der også brede skærme. Dem gør den mørkeblå lak ikke meget for at skjule. Selvom BMW ikke er klar til at vise bilen frem endnu. Officielt altså.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Ifølge Motor1 er personen, der har lagt billedet på Instagram, kommet i besiddelse af det, efter en anonym kilde henvendte sig.

Diverse spionskud af den nye M5 indikerer, at der dog snildt kan være noget om snakken. Den nye top-bimmers frontparti er i hvert fald mindst lige så kantet som bagenden.

Når det så er sagt, er der en masse power at hente. Mellem forhjulene beholder M5’eren nemlig forgængerens 4,4-liters V8-motor. Dog med tilføjelse af en hybridpakke.

Men det betyder sådan set bare endnu flere hestekræfter. Og sandsynligvis flere end M5 nogensinde før har haft. Det forlyder nemlig, at BMW henter motorens opsætning fra den store SUV XM.

Læs mere efter annoncerne:

PRØV NU: TJEK DIN BILFORSIKRING!

Indtast din nummerplade og se billige priser på bilforsikringer med det samme!


Læs mere herunder:

Sker det, vil det som minimum betyde 750 hestekræfter og 1.000 Nm. Det lover godt. Men hvor godt må vi altså vente lidt endnu med at få svar på. BMW forventes at præsentere den næste M5 i løbet af 2024.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler