Reklame:

Regeringen er på vej med ny lov: “Vil ramme bilister endnu hårdere”

Der skal strammes op. Og derfor er regeringen med stor sandsynlighed på vej med en pakkeløsning af love, som bl.a. vil slå ned på leasingområdet.

Egentlig er det som en del af en bandepakke. Men det rammer nu også leasingområdet, når regeringen ventes at præsentere de seneste stramninger af lovgivningen over for de kriminelle typer.

Det skriver Berlingske.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Helt konkret forventer flere, at regeringen med i den næste bandepakke vil gøre en licensordning obligatorisk for alle, som ønsker at lease biler i Danmark.

I februar 2022 sagde daværende justitsminister Nick Hækkerup (S) til Berlingske, at det var nødvendigt, at ramme bandemedlemmerne på andet og mere end de sociale ydelser.

LÆS OGSÅ: P-selskab truer 82-årige Karsten – nummerplade har ikke flyttet sig i 8 år

–  Indsatsen mod bandemedlemmers økonomiske kriminalitet efter den såkaldte Al Capone-model skal udvides til at gælde andre områder end sociale ydelser.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Og det er altså det, regeringen – der siden er udvidet med Moderaterne og Venstre – nu er klar til.

Tidligere har interesseorganisationen Finas & Leasing hilst netop en licensordning for leasing af biler velkommen. Det vil, siger interesse-organet, komme et samfundsproblem til livs.

Det forventes, at regeringen fremlægger de nye tiltag – som skal ramme landets bander – senere i august.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?