Annonce:

Raser over at politiet uddeler bøder på lønningsdag

Kunderne holder sig væk fra midtbyen, når politiet ruller ud med kontrol og bøder på lønningsdag, lyder det fra erhvervslivet i Fredensborg.

I Fredensborg har bilisterne tilsyneladende problemer med at læse en helt almindelige færdselstavle. Læs mere om det her.

Men det er nu ikke derfor, at byens erhvervsliv brokker sig højlydt i medierne. I stedet er den gal med politiets taktik, når bilisterne jages.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Sjællandske.

Torsdag 1. marts rullede Nordsjællands Politi med den helt store razzia på Helsingørsvej nord for Fredensborgs store rundkørsel.

LÆS OGSÅ: Staten konfiskerer særlig Audi – måske den første nogensinde

Og det er ikke særlig fedt. Hverken for bilisterne eller for erhversvlivet i byen, der i forvejen føler sig presset af, at kommunen har lukket en vej, der delvis spærre for tilgangen af kunder i flere måneder ad gangen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Mediet skriver, at flere butikejere- og ansatte ‘fuldstændig’ har mistet politiet, Vejdirektoratet og byens politikere.

Det er dog langt fra første gang, politiets metoder får massiv kritik. Heller ikke når det kommer til indsatsen, ordensmagten retter mod landets bilister.

Tilbage i maj sidste år var Trine Kromann en af flere bilister, der mente, at politiet havde sat decideret fælder op efter et ellers lovligt biltræf på Flyvestation Karup.

Politiets tilstedeværelse betød blandt andet 335 sigtelser og 8 beslaglagte biler. Noget Trine Kromann siden kalder ‘en heksejagt’. 

Læs mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Læs mere herunder:

Kritikken fra bilisterne kunne politiet lige i den sammenhæng dog ikke være mere ligeglad med. Det gjorde politikommissær Jørgen Christensen klart i et interview. Læs mere om det her.

Læs mere om politiets arbejde på de danske veje her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler