Annonce:

Staten konfiskerer særlig Audi – måske den første nogensinde

Med en hastighed på mindst 205 km/t mødte en 27-årig mand politiet i sin storebrors leasede Audi RS 6. Nu har Retten i Næstved konfiskeret bilen.

Vi skal helt tilbage til den første septemberdag i 2021. Her mødte en 27-årig mand i en Audi RS 6 politiet på Vestmotorvejen ud for Sorø.

Uheldigvis for den 27-årige mand kørte han med 205 km/t. Mere end rigeligt til at Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi kunne beslaglægge den leasede bil.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Sjællandske.

Det er dog først nu, at sagen er afgjort i byretten. Retten i Næstved har, fordi der er tale om vanvidskørsel, besluttet, at staten er den nye ejer af den potente Audi.

LÆS OGSÅ: Toyota nægter at bruge flere penge på disse biler

Ud over at den 27-årige nu skylder sin ældre bror en Audi RS 6, som han skal afregne for med leasingselskabet, besluttede byretten, at lillebror idømmes 20 dages betinget fængsel.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Han må heller ikke køre bil de næste 3,5 år. Ifølge Sjællandske er det dog ikke vanvidsbilisten, men i stedet storebror, der har udbedt sig betænkningstid i forhold til dommen.

Det betyder, at sagen i princippet hænger hen i uvished de næste 14 dages tid. Men accepterer brødreparret dommen, er det formentlig første gang, den danske stat er blevet ejer af en Audi RS 6.

Et kig på den danske Audi-importørs hjemmeside afslører, at en RS 6 bestemt ikke er en bil, man får smidt i nakken.

Den nuværende model har op mod 630 hestekræfter fra en 4-liters V8-motor med dobbelte turboer. Den slags koster fra lige under 2,1 millioner kroner, når afgiften er betalt.

Læs mere efter annoncerne:

BETALER DU FOR MEGET I BILFORSIKRING?

Det er dumt at betale for meget! Indtast din nummerplade herunder og se tilbud:


Læs mere herunder:

Søndag den 25. februar kunne Københavns Politi desuden fortælle, at endnu en Audi RS 6 var kørt i ‘fælden’. På det sociale medie “X” oplyser politikredsen, at bilen blev målt til mindst 114 km/t på Borups Allé, der er en byzone, i København.

Læs mere om politiets jagt på vanvidsbilister lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler