Reklame:

Politiet: Så langt skyder vores fartmålere nu

Politiet tog i sommeren sidste år en ny lasertype i brug. Den er både mere kompakt og mere avancerede end tidligere. Det gør det nemmere at ‘skyde’ fartsyndere. 

– Det er bare at have den liggende på bagsædet, dreje ind på en sidevej og så ellers begynde at måle.

Sådan fortæller lederen af færdselsafdelingen hos Midt- og Vestjyllands Politi, Jørgen Christensen, om politiets nye lasermålere til TV Midtvest.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Siden sommeren sidste år har den nye lasertype LTI 20/20 TruCAM II været brugt af det danske politi. Her på Boosted kunne vi i juni 2021 fortælle, at Københavns Politi var begyndt at bruge den nye laser til at fange fartsyndere.

Og det samme gør de altså også hos Midt- og Vestjyllands Politi, hvor alle lokalstationer har de nye lasere liggende. I alt 13 styk. Det har de faktisk haft siden 1. januar i år, fortæller Jørgen Christensen til mediet. Man overvejer tilmed, om der skal anskaffes flere.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Mystisk BMW M3 CSL er blevet forladt i p-kælder “Ingen ved rigtig hvorfor”

– Den gør virkelig sit arbejde godt, fordi den er så nem at bruge. Den har klart fanget flere, end den gamle ville have gjort, fortæller politiassistent Alex Hansen til TV Midtvest.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Og det kan der være noget om. For tidligere kunne politiets lasere kun måle/se bilister på en afstand af 400 meter. Med den nye lasertype kan politiet stå i alt 1.200 meter væk og stadig skrabe penge i statskassen.

 

 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?