Annonce:

Politiet om razzia med rullefelt: “Indsatsen er helt berettiget”

Hele 58 sigtelser blev det til, da politiet i denne uge troppede op med et rullefelt i Skive.

– 58 sager er 58 sager for meget. Men det viser jo, at vores indsats er helt berettiget.

Sådan fortæller Kjeld Nedergaard, der er politikommissær og leder af trafiksektionen ved Midt- og Vestjyllands Politi, om den kontrol som ordensmagten mandag udførte i Skive. Kontrollen var rettet mod ulovlige knallerter.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

I løbet af eftermiddagen og aftenen standsede og undersøgte betjentene 29 knallerter. Det udløste de 58 sigtelser. Det var dog ikke alle 29 knallertkører der havde noget i klemme. To af dem kunne køre videre uden en kedelig hilsen fra ordensmagten.

Udover flere forskellige færdselsforseelser handler 6 sager om manglende forsikring, 9 sager om forskellige mangler, 4 sager om manglende hjelm og i 14 tilfælde kunne knallerten køre hurtigere end de tilladte 30 km/t. I alle 14 tilfælde kunne knallerten køre 43 km/t eller mere. En enkelt knallert blev målt til 80 kilometer i timen.

LÆS OGSÅ: Er det Daciaen med det højeste kilometertal i Danmark? “Den vil bare ikke dø”

– Vi får mange henvendelser fra borgere i hele politikredsen, der føler sig generet af knallertkørsel”, forklarer Kjeld Nedergaard.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– Almindelig knallertkørsel fra A til B er der ingen der har noget imod, men når man vedvarende kører og gasser op og kører på baghjul med mere, specielt i tættere bebyggede områder, så er det til stor gene for de omkringboende.

– Det er særligt bekymrende, at der er 14 tilfælde, hvor knallerten bliver målt til at køre 43 km/t eller mere, for det er de slet ikke bygget til, siger politikommissæren i en pressemeddelelse.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler