Reklame:

Politiet får klam anmeldelse: “Nogen har smurt min bil ind i… lort!”

Søndag morgen vågnede en bilist op til flere overraskelser. Den ene mere ildelugtende end den anden. 

Mellem lørdag aften kl. 18 og søndag morgen kl.09 i sidste uge har nogen ‘hygget’ sig med en bil i Marstal på Ærø. I hvert vågnede en bilejer til flere overraskelser søndag morgen. Det skriver Fyns Amts Avis.

Den ene dog noget mere ildelugtende end de andre. For det første var alle fire dæk piftet, ligesom der var lavet en stor bule i bilen. Men hærværks-manden eller mændene lod det ikke være ved det.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


LÆS OGSÅ: Ford undskylder brev til danske kunder – “Det var ikke vores mening”

Bilejeren bemærkede nemlig også en ildelugtende hilsen på nummerpladen. Til lokalavisen fortæller han, at nogen har smurt den ind i hundelort.

Hos Fyns Politi bekræfter ordensmagten, at man har modtaget anmeldelsen om hærværket på bilen. Jakob Stokholm, der er politikommissær ved Fyns Politi, siger dog samtidig at sagen ‘bliver rigtig svær at opklare’.  Der er nemlig hverken vidner eller spor at gå efter i sagen.


Reklameblok:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?