Annonce:

Ford undskylder brev til kunder – “Det var ikke vores mening”

I et brev til sine kunder beskyldte Ford de frie værksteder i Danmark for at løfte biler forkert. Men nu trækker den danske importør i land med en undskyldning.

Frie værksteder er lige så gode som mærke-værkstederne. I hvert når det kommer til at opretholde fabriksgarantien. Og nu må den danske Ford-importør krybe til korset.

I et brev, som Kuga hybrid-ejere modtog i efteråret sidste år, understregede Ford vigtigheden af at løfte bilerne korrekt. Og her kom importøren med, hvad der godt kan opfattes som en kritik af de frie værksteder.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Bl.a. fordi Ford i Danmark hævder at være bekendt med skader på nogle biler, der er blevet løftet forkert.

– Visse skader kan skyldes, at uautoriserede værksteder eller kunder har benyttet forkerte løftepunkter ved løft af køretøjet”… Hvis du får dit hjul eller dæk skiftet hos et uautoriserede værksted, skal du sørge for, at værkstedet er opmærksom på de korrekte løftepunkter vist i din instruktionsbog, står der i brevet til kunderne.

Og det er ifølge Dansk Bilbrancheråd at gå for langt.

– En sådan orientering til kunderne kunne vi i Dansk Bilbrancheråd ikke sidde overhørig. Derfor udbad vi os dokumentation for udtalelserne hos Ford, siger Dansk Bilbracheråds juridiske chef Johanne Berner i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Ford: Ikke vores hensigt
Noget meget tyder på, at Ford i Danmark ikke har været i stand til. I hvert fald undskylder importørens advokat nu formuleringen.

I svaret oplyser den danske importør, at ” man på ingen måde har haft til hensigt at fraråde kunderne at bruge uafhængige værksteder eller stille spørgsmålstegn ved deres kompetencer”.

Hos Dansk Bilbrancheråd er man umiddelbart tilfreds med det svar. Men Johanne Berner holder nu alligevel vågent øje med den slags.

– Vi er meget opmærksomme på denne type af markedsføringsmæssige tiltag, der kan forvrænge konkurrencen mellem de frie, uafhængige værksteder og de mærkebundne, siger hun.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

 

 


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler