Nissan lokker med lave priser og hurtig levering på Leaf

Nissan Leaf

Nissan LEAF med 40 kWh batteri i den veludstyret Acenta udgave fås nu fra kun kr. 259.900. Og vel at mærke med hurtig levering.

Acenta byder på masser af komfort- og sikkerhedsudstyr. F.eks. adaptiv fartpilot, det nye NissanConnect EV system med 8″ skærm og Apple CarPlay, bakkamera, nøglefri betjening, klimaanlæg og fuld sikkerhedspakke.

En nævneværdig funktion er også e-pedal, som giver de fleste en ny kørefornemmelse. Føreren kan sætte i gang, accelerere, decelerere og standse udelukkende ved at bruge speederen. Det giver en nem og komfortabel kørsel.

Reklameblok:Når man kører elbil er automatgear standard, og accelerationen er fremragende med 0- 100 km/t på kun 7,9 sek. Og så kan LEAF “fjernbetjenes” via en app, så bilen er varmet op eller afkølet (afhængig af vejret) inden kørsel. Varme i rattet, i forsæder og bagsæde er ligeledes standard.

Nissan LEAF har også scoret topkarakter i den uafhængige sikkerhedstest EuroNCAP med 5 stjerner.

Sidst men ikke mindst er Nissan LEAF en meget rummelig bil med et bagagerum på 435 liter i Acenta-udgaven. Det er lidt større end en Nissan Qashqai (430L), og kan snildt rumme en barnevogn eller lignende.

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

Stærkt privatleasing tilbud på Nissan LEAF

Lige nu er der også et særlig stærkt privatleasing tilbud på Nissan LEAF 40 kWh. Med kun 4.995 kr. i førstegangsbetaling og 15.000 km om året koster det fra 3.895 kr. pr. måned. Læs mere på www.nissan.dk.

Nissan LEAF tilbydes nu i flere udstyrsvarianter

Efter den flotte succes med LEAF 3.ZERO Limited Edition varianterne tilbyder Nissan nu LEAF i flere udstyrsvarianter.

Reklameblok:

Nissan LEAF med 40 kWh batteri starter med Acenta udstyrsniveau fra kr. 259.900, N-Connecta fås for kr. 280.800 og den topudstyret Tekna variant koster nu kr. 294.200 inkl. levering.

Nissan LEAF med batterikapacitet på 40 kWh har en rækkevidde på én opladning op til 270 km i forhold til WLTP.

Nissan LEAF e+ med 62 kWh batteri starter med N-Connecta udstyrsniveau fra kr. 344.300 op til Tekna til kr. 361.400 inkl. levering.

Nissans nyeste udgave LEAF e+ med 62 kWh batteri har en rækkevidde på op til 385 km* på en enkelt opladning og en ydelse på hele 217 hk. Det giver en accelleration fra 0-100 km/t på 7,1 sek.! Denne udgave er udstyret med ProPILOT føreassistent system som standard.

Stadig mest populære elbil i Europa

Ralph Gonsalves, Landechef hos Nissan Danmark, udtaler: “Hos Nissan er vi meget stolte over, at Nissan LEAF var den bedst sælgende elbil i Europa 2018, bedst sælgende bil i Norge 2018 og bedst sælgende elbil i Danmark (inkl. flest privatsolgte) 2018. Vi har troet på elektrisk mobilitet, siden vi lancerede verdens første masseproducerede elbil – LEAF – i 2010. Og vi tror stadig på det. Nu lancerer vi LEAF fuldt modelprogram inklusive LEAF e+ med længere rækkevidde. Sammen med ProPILOT og de seneste connect services er vores seneste generation LEAF et levende bevis for Nissan Intelligent Mobilitet”.

Seneste generation LEAF byder også på en række opgraderinger af opkoblingsmulighederne. I kombination med Nisan ny Connect funktionsapp fås adgang til TomTom LIVE trafik- og ruteoptimering samt seneste opgraderede door-to-door navigation. App’en indeholder også flere fjernbetjeningsmuligheder i fm. opladning og batteristatus.

Alle LEAF varianter kan bestilles nu, og leveringer forventes fra sommeren 2019. Der er også LEAF 40 kWh lagerbiler tilgængelig.

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk