Annonce:

Nåede kun at være bilejer i 1 uge – politiet måtte fjerne 24-åriges bil fra motorvejen

Mandag formiddag blev en af politiets civile videobiler overhalet på Køge Bugt Motorvejen. Det endte med at koste en bil.

Mandag formiddag valgte en 24-årig mand at sætte sig bag rattet i sin nyindkøbte bil. Det skulle han dog aldrig have gjort.

LÆS OGSÅ: Ærligt politi: Her holder vores fotovogne

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

For på Køge Bugt Motorvejen overhaler han i for høj fart en af politiets civile videobiler. Den høje fart var dog kun begyndelsen på det, den 24-årige mand – der kommer fra København – gjorde sig skyldig i på den køretur.

For hurtigt viste det sig, at manden slet ikke har noget kørekort. Og da det i mandags var fjerde gang, at han blev stoppet i frakendelsestiden, var politiet i stand til at beslaglægge bilen. Ordensmagten måtte dog også sørge for at få bilen fjernet fra motorvejen. Bilen havde den 24-årige blot ejet i én uge.

Men det stoppede ikke her. For ifølge politiet lugtede bilen, som man havde taget fra den 24-årige, også kraftigt af hash. Af samme grund blev bilisten sigtet for narkokørsel og taget med til en blodprøve. Nu venter der ham formentlig en klækkelig bøde og en endnu længere periode uden kørekort

 

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

 

 


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler