Annonce:

Motorcyklister får skylden – nu sættes fartgrænsen på hel vej ned for alle

I fire år har Michael Rosenmark kæmpet mod hurtigtgående motorcyklister der blæser på fartgrænser. Nu rammer resultatet alle andre på vejen. 

Efter fire års kamp mod hurtigtgående motorcyklister, der blæser på hastighedsgrænser, har Michael Rosenmark fået politiet ord for, at hastigheden skal ned.

Michael Rosenmark bor på Snekkerupvej i Borup. Og her har han de sidste fire år brugt tid på at dokumentere, hvordan især motorcyklister blæser på fartgrænsen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Nu har politiet givet ham ret og sat fartgrænsen ned til 60 km/t. Det skriver TV2 Øst.

Før måtte man på den cirka 500 meter lange vej køre 80 km/t. Men det er altså slut nu. Michael Rosenmark er dog ikke helt tilfreds.

LÆS OGSÅ: Her skal falsk fotofælde fjernes: “Den er ulovlig”

Til mediet fortæller han nemlig, at processen med at få sat farten på Snekkerupvej har taget alt for lang tid. Og det er Ringsteds borgmester Henrik Hvidesten (V) sådan set enig i.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Men borgmesteren påpeger samtidig, at politiet har fået en ny vejledning, der gør det nemmere for dem, at beslutte om farten skal op eller ned. Om det så hjælper noget, kan den nye fartgrænse på Snekkerupvej næppe sige noget om.

 


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler