Annonce:

Medie: Så meget tjener Lewis Hamilton hos Ferrari

Det er langt fra småpenge, Lewis Hamilton får for at smutte fra London-forstaden Brackley og Mercedes og til Ferrari i Maranello.

Han tjener i forvejen gode penge. Men der er endnu mere at hente for Lewis Hamilton. Omend ikke i verdensmesterskaber, så i hvert fald på kistebunden.

For efter at det i sidste uge kom frem, at den syvdobbelte verdensmester har løst sig fra sin egen kontrakt med Mercedes’ Formel 1-hold for at skrive kontrakt med Ferrari, har der været gravet lidt i de økonomiske forhold.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Den engelske stjerne-kører skifter godt nok først efter denne sæson, men han har rigeligt at se frem til. Ikke bare skal han køre for det nok mest berømte bilmærke til dato, Hamilton får tilmed en astronomisk løn for det.

Det skriver svenske Aftonbladet.

LÆS OGSÅ: Formel 1-kører taber retssag – skal betale lønnen tilbage

Mediet skriver, at Mercedes i øjeblikket betaler Lewis Hamilton omkring 35 millioner dollar om året. Det svarer til cirka en kvart milliard danske kroner om året.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Det kan den syvdobbelte verdensmester dog se frem til at få forhøjet betragteligt i Maranello. Den svenske avis citerer Formel 1-journalisten Giuliano Duchessa, der mener, at Ferrari vil betale Hamilton så meget som 691 millioner kroner.

Altså hvert eneste år. Penge er dog ikke Hamiltons grundløn, men skal i stedet ses som det samlede beløb, han med sin kontrakt i Italien kan hive ind både fra Ferrari og holdets sponsorer.

Hvor lang kontrakten mellem Hamilton og Ferrari er, vides ikke. Offentligheden har kun fået at vide, at ‘kontrakten strækker sig over flere år’.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Når Hamilton kører sit første løb for Ferrari, vil han dog være fyldt 40 år. Til sammenligning er Aston Martins Fernando Alonso, der er feltets ældste og som også har kørt for italienerne, 42 år gammel.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler