Annonce:

Formel 1-kører taber retssag – skal betale lønnen tilbage

Den tidligere Formel 1-kører Nyck de Vries har fået rettens ord for, at han skal aflevere halvdelen af sin Alpha Tauri-løn og ganske meget mere.

En hollandsk investeringsfond har fået rettens ord for, at den tidligere Formel 1-kører, Nyck de Vries, skylder fonden en formue.

Dommen betyder, at de Vries skal betale 250.000 euro svarende til 1,8 millioner kroner tilbage til fonden. Desuden skal fonden have halvdelen af den løn, de Vries fik af Alpha Tauri.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Beløbet inkluderer bonusser og sponsorpenge. Et beløb, der nu skal betales tilbage, fordi Nyck de Vries ikke opfyldte sin del af kontrakten med investeringsfonden.

Det skriver Motorsport.com.

Kontrakten mellem parterne blev indgået i 2018, da Nyck de Vries kørte i Formel 2. Det var aftalen, at fonden skulle have 50 procent af racerkørerens løn, hvis han nåede Formel 1.

Det gjorde han. Men åbenbart ikke længe nok. Og derfor skal hele lånet plus halvdelen af lønnen altså betales tilbage. Nyck de Vries er dog ikke helt uden mulighed for at betale det store beløb.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Han blev efter sin fyring fra Alpha Tauri hentet tilbage til Formel E, som han vandt i 2021-sæsonen. Hvor meget han der får i løn, er dog uvist.

de Vries er dog ikke den eneste racerkører, der har modtaget dårligt nyt på det seneste. Det har danske Kevin Magnussen, som faktisk kører i Formel 1, også. Læs mere om det her.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler