Annonce:

Medie: Milliardær blev dræbt af “Tesla-fejl”

Den 50-årige milliardær og direktør for et større rederi, Angela Chao, blev i februar dræbt af en ‘Tesla-fejl’, der før har voldet hende problemer.

Den 50-årige direktør Angela Chao mistede i februar livet, da hun ved et uheld fandt bakgearet i sin Tesla, kørte bilen ud over en dæmning og ned i en dam.

Her ringede kvinden i panik til en veninde, men da redningsmandskab nåede frem, var det desværre for sent. Angela Chao drunkede i en bil, hun ikke kunne komme ud af.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver norske Børsen.

Nu kan det amerikansk medie Wallstreet Journal supplerer med lidt flere oplysninger. Det er nemlig ikke første gang, Angela Chao er kommet galt afsted i en Tesla.

LÆS OGSÅ: “Dansk” elbil falder fra hinanden, siger de første ejere

I 2021 gik Tesla væk fra fysiske skifte-kontanter til gearet. I stedet har gearvælgeren lige siden været en del af touchskærmen i alle Tesla-modeller.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Og det er altså forvirringen her i, der ifølge Wallstreet Journal har voldt den nu afdøde direktør problemer.

En meget central person mener dog ikke, at Tesla kan beskyldes for noget som helst. Angela Chaos mand Jim Breyer siger ifølge mediet, at ingen i familien bebrejder Tesla noget i forbindelse med ulykken.

Breyer og hans kone havde tre Teslaer. De talte ofte om, at elbiler er gode for miljøet. Breyer betragter sig selv en af Elon Musks venner“, skriver Wallstreet Journal.

Det tragiske dødsfald er desværre ikke det første i en Tesla. Faktisk har de amerikanske myndigheder taget intiativ til adskillige undersøgelser mod netop Tesla på den baggrund.

Læs mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Læs mere herunder:

Flere gange er det gået galt – også med fatal udgang – i Tesla-modeller med autopiloten slået til. De amerikanske myndigheder mener, at funktionen har spillet en rolle i 17 dødsfald. Læs mere om det her.

Læs flere nyheder fra og om Tesla lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler