Annonce:

Medie: Hyundai vil købe Renault ud af Formel 1

Lige nu står Cyril Abiteboul, der tidligere var chef for Renault i Formel 1, i spidsen for Hyundais rallyprogram. Det kan blive sydkoreanernes indgang til Formel 1, skriver medie.

Besøg vores annoncør:

Der plejer ikke at være røg uden at det også i det mindste brænder bare en smule. Og det er tilfældet i Alpine-garagen, hvor Esteban Ocon har fået en fyreseddel.

Officielt hedder det sig dog, at partnerne efter gensidig aftale går hver til sit. Men der kan være mere på vej end bare et køreskifte.

For selvom Renault-gruppens direktør Luca de Meo over for Motorsport understreger, at han ikke er interesseret i at trække Alpine ud af Formel 1, kan der alligevel komme et for fristende bud fra en uventet kant.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Det er ikke min stil. Vi sælger ikke engang en del af holdet. Vi har ikke brug for pengene. Jeg har fået tilbud fra alle sider, som så bliver diskuteret i medierne. Men vi er ikke interesserede. Det ville være idiotisk, og jeg vil ikke gøre det, siger de Meo.

LÆS OGSÅ: Disse nye biler er der næsten ingen som gider i Danmark

Omvendt sagde de Meo ikke nej, da en investorgruppen med Hollywood-stjernen Ryan Reynolds som galionsfigur gav halvanden milliard for 24 procent af holdet i juni.

Men nu kan et bud på det hele være på vej fra Cyril Abiteboul, der tidligere var chef for Renault i Formel 1, og franskmandens nuværende arbejdsgiver, Hyundai Motorsport.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Det mener Formel 1-journalisten Joe Saward. At Hyundai har været – og måske stadig er – interesseret i Formel 1 er ikke nyt. Rygtet har allerede været oppe flere gange mellem 2010 og 2013, da det sydkoreanske grand prix stadig var en del af kalenderen.

Motorsportweek skriver dog, at Hyundai dengang trak sig på grund af en sag om bestikkelse. Men interessen skulle altså ikke være dampet helt af.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler