Reklame:

Medie: Bilforhandlere skræmmer bilister med løgne om elbiler

Flere bilforhandlere sætter foden ned, når det kommer til elbiler, skriver avis. Flere bilister fortæller, at de er blevet rådet til at gå uden om elbilen.

Den amerikanske avis Washington Post kunne i sidste uge fortælle, hvordan en række bilforhandlere forsøger at få kunderne til at undgå elbilen.

Til avisen beskriver en række bilister, hvordan de af forskellige bilforhandlere er blevet rådet til at undgå elbilen. Andre bilister er ganske enkelt blevet rådet til at købe en bil med forbrændingsmotor i stedet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Med andre ord oplever i hvert fald de amerikanske bilister, at landets bilforhandlere ikke er klar til at sælge elbiler.

Til avisen fortæller flere bilister, hvordan de er blevet mødt med løgne om elbiler ude hos forhandlerne.

LÆS OGSÅ: Danske mekanikere har fået nok: “Det er censur”

En Michael Young fortæller, at han i 2016 af en BMW-sælger fik at vide, at en BMW i3 slet ikke kan køre på motorvejen. Bilen kunne, sagde sælgeren, faktisk ikke køre over 70 km/t.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

De har ellers travlt. Bilforhandlerne altså. Den nuværende regering i USA har det nemlig som mål, at to tredjedele af alle nye biler senest i 2032 udelukkende skal køre på strøm.

Sideløbende bruger ikke bare bilmærkerne i USA men over det meste af verden milliarder i forskellig valuta på udviklingen af netop elbilen.

Det selvom bilmærkerne taber uhyggelige summer på at sælge elbiler. Af Fords seneste kvartalsregnskab fremgår det bl.a., at mærket taber 254.000 kr. på hver elbil der forlader fabrikkerne rundt omkring.

Reklameblok:


I slutningen af september kunne selvsamme Ford i øvrigt fortælle, at mærket har lagt planer om elbiler for 25 milliarder danske kroner på is. Læs mere om det her.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?