Annonce:

Kørelærer hævder, at han er “specialist” i hullede veje

Det er nødvendigt at tilbyde særlig undervisning i, hvordan man som ny bilist undgår de værste huller i vejene, mener den 35-årige kørelærer Matthew Worthington.

Kørelærer Matthew Worthington er begyndt at gøre det at undgå huller i vejene til en del af det, han lærer sine elever bag rattet.

Kørelæreren siger, at han har oplevet elever, der er blevet nervøse i trafikken netop på grund af de mange og ofte meget hullede veje.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver The Sun.

Matthew Worthington, der holder til i den skotske by Glasgow, lægger heller ikke skjul på, at det har kostet ham en mindre formue at skifte dæk, fordi skolevognen er havnet i hullerne.

LÆS OGSÅ: Endnu et dansk bilfirma har givet op: “Det er rettidig omhu”

– Eleverne er virkelig nervøse. Nogle af dem vil allerhelst undgå hele områder for at undgå de hullede veje, siger Matthew Worthington til avisen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Han mener, at vejenes tilstand kun er blevet værre det seneste halve år.

– Folk forsøger at køre uden om hullerne i vejene uden at tænke på andres sikkerhed. Så jeg var nødt til at gøre noget, lyder det fra kørelæren.

Herhjemme er det ikke meget bedre med vejene. Faktisk tværtimod. I Odense erkendte man for nylig, at det ikke er muligt at følge med i det tempo, vejene bliver dårligere og dårligere.

Generelt er det et hårdt vintervejr, der får skylden. De konstant vekslende temperaturer sætter nemlig sine tydelige spor i asfalten. Den går simpelthen i stykker.

Læs mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Læs mere herunder:

– Der er kommet store mængder vand. Når det veksler mellem frost- og tøvejr, trænger vandet ned i asfalten, og det er umuligt at forudsige, hvor hullerne vil opstå, lød det tidligere på måneden fra by- og kulturrådmand Søren Windell (C).


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler