Annonce:

Endnu et dansk bilfirma har givet op: “Det er rettidig omhu”

For mindre end én måned siden gav forhandleren, der ligger i Helsinge, op og afviklede forretningen. Nu er de fysiske rammer solgt.

Seehusen Biler har eksisteret siden 2000. I 2014 flyttede forretningen ind i et dengang nyopført domicil på Rundinsvej 63 i Helsinge.

Men 10. januar i år måtte folkene bag give helt op og lukke virksomheden. Det skete ifølge virksomhedsregisteret som en ‘frivillig likvidation’.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Altså hvor et flertal i bestyrelsen har sagt god for lukningen med 2/3-dels flertal. Og nu er et af de helt store aktiver, selve bilforretningens rammer, altså solgt fra.

Det oplyser ejendomsmægler Poul Erik Bach i en pressemeddelse.

LÆS OGSÅ: Tilbagekalder over 1.200 elbiler der ødelægger sig selv

Seehusen Biler er en af de forhandlere, som den danske Renault-importør valgte at fyre.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Fra adressen i Helsinge skal der ikke længere sælges biler. Men de nu tidligere ejere af grunden i Helsinge kalder det for rettidig omhu.

– Autobranchen er i gang med en voldsom omvæltning. Det betyder, at store bilhuse i mindre byer kommer endnu mere under pres, så vi har simpelthen valgt at sælge, mens legen stadig var god.

– I processen efter salget og nedlukningen har vi heldigvis kunnet konstatere, at vores trofaste medarbejdere alle har fundet nye jobs.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - indholdet fortsætter herunder:

– Yderligere er vores kunder formidlet videre til hjælp i andre bilhuse, så det er vi tilfredse med, lyder det fra Jesper Seehusen og Morten Mandsberg, der overtog bilforretningen i 2010.

En lille smule bile-relateret vil der dog fortsat være på Rundinsvej 63, hvor filter-virksomheden Landson rykker ind. Her fremstiller man blandt andet filtre til dieselkøretøjer.

Det nu tidligere bilhus i Helsinge er ikke det eneste sted, hvor man har haft og har det svært i den danske bilbranche.

Svære tider er det også hos importørerne. Flere har valgt at fyre samtlige forhandlere. Nogen ved endda ikke, hvor mange der bliver genansat. Læs mere om det her.

Annonce:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler