Annonce:

Købte biler fra Tyskland – nu er han konkurs

Konkurserne blandt de danske bilforhandlere fortsætter. Nu har en forhandler i Grindsted også knækket halsen.

Flere bilforhandlere med dansk CVR-nummer er i den seneste tid gået konkurs. Blandt andet er det sket for en bilforhandler, som snød en kendis. Læs mere om det her.

Og nu melder endnu en bilforhandler sig i koret af konkurser. Denne gang er det en forhandler i Grindsted, der sælger og leaser brugte biler, som drejer nøglen om.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Jydske Vestkysten.

Forretningen åbnede i 2021 og nåede altså dermed kun at eksistere i ganske få år, før det hele er slut. Edwin Donald Apel, der er en af de tre ejere, forklarer over for avisen, hvorfor hans forretning nu er fortid.

LÆS OGSÅ: Toyota nægter at bruge flere penge på disse biler

Det skyldes blandt andet coronapandemien og investeringen i nogle fejlfyldte biler fra Tyskland, som Apel forklarer det.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Et millionunderskud i forretningen er dog ikke det eneste, brugtvognsforhandlerens seneste regnskab fortæller om forretningen. Der er også en gæld i firmaet.

Egenkapitalen viser et minus på 740.000 kroner. Men gælden er dog så lille, at ejeren håber, at forretningen kan overleve. Men det vil kræve midler fra en ny investor, og at der er penge nok i firmaet til, at gælden kan betales tilbage.

Andre bilforhandlere er kørt med noget større fart mod konkursen. Det er blandt andet sket på Bornholm, hvor en konkurs blandt andet har betydet et helt bilmærkes forsvinden fra klippeøen. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler