Annonce:

Endnu et bilmærke forsvinder fra hel landsdel efter konkurs

Siden 1991 har Autohuset Bornholm solgt nye Volkswagen-modeller. Men nu er forhandleren konkurs og bilmærket væk fra klippeøen.

Et overskud på næsten 500.000 kroner efter skat sidste år har ikke været nok til at holde Autohuset Bornholm oven vande.

Den 29. februar – altså torsdag i denne uge – blev forhandleren begæret konkurs. Samtidig er alle 13 ansatte blevet fyret. Det oplyser konkursboets kurator, Peter Paldan Sørensen.

– Jeg kan bekræfte, at Autohuset Bornholm A/S i går blev erklæret konkurs, efter selv at have indgivet konkursbegæring. Samtlige ansatte er desværre opsagt, lyder det i en pressemeddelelse.

Ifølge TV2 Bornholm har samtlige medarbejdere fået udbetalt deres seneste løn. Men den 29. februar kl. 15.30 blev de bedt om at forlade forretningen.

LÆS OGSÅ: Toyota nægter at bruge flere penge på disse biler

Ifølge mediet er det beklageligt, at flere kunder er fanget i situationer, hvor de venter på nye biler. Peter Paldan Sørensen siger dog, at man snarest muligt vil kontakte de bilister, der bl.a. har dæk liggende til opbevaring.

Men hvis der er nye biler i klemme, ser det ikke ud til, at disse bliver udleveret. Bilerne tilhører nemlig konkursboet. Det er dog ikke kun nye biler, der er kommet i klemme på grund af konkursen.

Så sent som i denne uge kørte en af forhandlerens kunder sin bil til service på værkstedet. Den skal han ikke regne med at få udleveret lige med det samme.

Volkswagen er blot det seneste mærke, der forsvinder fra Bornholm. Senest forsvandt Stellantismærkerne Citroën, Peugeot og Opel også fra klippeøen.

Tilbage hos den danske VW-importør forlyder det nu, at man overvejer, hvad og om der skal ske noget med mærkets tilstedeværelse (eller manglen på samme, red.) på Bornholm.

Læs mere efter annoncerne:

BETALER DU FOR MEGET I BILFORSIKRING?

Det er dumt at betale for meget! Indtast din nummerplade herunder og se tilbud:


Læs mere herunder:

Læs flere nyheder fra og om bilindustrien lige her


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler