Annonce:

Indrømmer joke – dødt bilmærke genopstår ikke

Pontiac er forlængst både død og begravet som bilmærke. Alligevel gav en annonce i et trykt bilblad nogle fans falske forhåbninger.

Pontiac genopstår ikke!

Heller ikke selvom en annonce i den seneste, trykte udgave af det amerikanske bilblad Car & Driver mere end antydede det. For antydningen var en joke lavet af redaktionen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Billedet – og den ledsagne tekst – var ellers ikke til at tage fejl af. Altså næsten ikke. Med overskriften “Make Some Noise” efterfulgt af et Pontiac-logo kunne man godt forledes til at tro, at General Motors har trukket, det pustet nyt liv i bilmærket som lukkede helt i 2010.

Det skriver Carscoops som har fået General Motors til at afkræfte nyheden.

LÆS OGSÅ: Nye tal: Disse elbiler taber mest i værdi

Men det har altså intet på sig. Det erkender Car and Driver nu. Det hele lød ellers overbevisende. Pontiac ville, fremgik det af en helsides tekst, genopstå med en “hybridrevet V8-motor med hele 676 hestekræfter. Især fordi en Dodge Challenger ikke længere kan købes“, lød det.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Men det er altså ikke sandt. Eller jo – du kan ganske rigtig ikke længere få en Dodge Challenger, men Pontiac genopstår altså ikke af den grund.

Hos General Motors kan man heldigvis godt se det humoristiske i hele situationen, også selvom man altså ikke har tænkt sig at udvide porteføljen af bilmærker.

Antallet af GM-bilmærker blev i øvrigt drastisk reduceret, da koncernen gik konkurs under finanskrisen og måtte reddes af den amerikanske regering. Prisen? Blandt andet at Saab, som GM havde købt 100 procent af i 2000, måtte dø. Læs mere om det her.

Pontiac er dog ikke det eneste bilmærke der er fortid. Det ventes endnu et amerikansk bilmærkee også snart at være.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

På tidspunktet for denne artikels publicering, er det præcis 30 dage siden, Fisker Inc. sagde, at man ville søge konkursbeskyttelse inden for 30 dage, hvis der ikke var fundet en løsning på mærkets økonomiske problemer. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler