Annonce:

Her nægter de at tage imod Tesla – varsler total blokade

Tesla skal bøje sig. Det mener et transportarbejderforbund, der nu er gået i sympatistrejke for at få Tesla indgå overenskomst i Sverige,

Teslas nye biler kommer ingen vegne. I hvert fald ikke de af bilerne der står på fragtskibe i fire svenske havneterminaler i Malmø, Södertälje, Gøteborg og Trelleborg.

En række medarbejder i det svenske transportforbund har nemlig iværksat en sympatistrække for at få Tesla til at indgå overenskomst i Sverige.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Og nu advarer forbundet, om at man vil udvide blokaden til alle svenske havne, hvis ikke Tesla går med til en løsning inden 17. november.

– Der bliver totalstop for Tesla-biler i alle svenske havne. Vi har fået signaler om, at Tesla-biler er planlagt til andre svenske havne, og den mulighed lukker vi nu helt.

LÆS OGSÅ: Berømt biltræf forbyder visse biler på grund af idiotiske ejere

– Vi har selvfølgelig yderligere planer om modforanstaltninger for at få Tesla til at tegne overenskomst,” siger Tommy Wreeth, Transportforbundets formand, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Blokaden i de fire svenske havner er kommet op at stå i sympati med de IF Metal-medlemmer, som nu i flere år har krævet, at Tesla indgår overenskomster på svenske vilkår.

Noget Tesla ifølge fagforeningen hidtil har afvist. Fagforeningen har dog også meddelt, at den nuværende blokade kun rammer Tesla. Det samme gælder en eventuel udvidelse til hele Sverige.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler