Annonce:

Hævder at have kørt 380.000 kilometer i sin Tesla – “Den bliver ikke vedligeholdt”

Elbiler er mindre krævende end fossilbiler. I hvert fald når det kommer til service. Men en italiensk rallykører hævder nu alligevel, at han ikke har ofret noget på servicering af sin Tesla.

Den tidligere italienske rallykører Piero Longhi kører privat i en Tesla Model S. En bil, han efter eget udsagn har kørt 380.000 kilometer i.

Og måske lige bortset fra strømmen til batteriet, har det været nogle virkelig billige kilometer. På seks år har Piero Longhi nemlig ikke gidet at vedligeholde bilen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

– Ingen vedligeholdelse, men jeg skiftede for nylig bremseklodser (og jeg er ikke færdig endnu), skriver Piero Longhi på sin Facebook-profil.

LÆS OGSÅ: Bilmærke beordrede forhandlere til at svindle

Italianeren tilføjer, at han er rigtig glad for sin Model S. Samtidig skriver han dog, at han ikke vil gå ‘ind i en diskussion om elbiler’.

Desuden tilføjer han det forbehold, at han bare kan have været heldig. Noget tyder da også på, at Tesla har tiet gevaldige og meget alvorlige problemer ihjel. Eller i hvert fald forsøgt på det.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

I december kunne en gruppe af gravejournalister hos nyhedsbureauet Reuters dog afsløre, at Tesla bevidst har fortalt sine ansatte, at kunder skal have skylden for visse fejl.

Fejl, der bl.a. i Norge er så udbredte, at det ifølge en Tesla-ansat kunne have kostet mærket konkursdøden. Læs mere om det her.

Et andet mærke, der til gengæld står ved, at de har snydt, er japanske Daihatsu. Mærket, som er ejet af Toyota, erkender nu, at det er sket i årevis. Læs mere om det her.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler