Annonce:

Bilmærke beordrede forhandlere til internt svindel

Et medie hævder nu, at bilmærket holder igen med salgstallene, så hovedkontoret i Sydkorea spytter flere penge i kassen næste år.

Det går godt for Kia i Canada. Og måske endda for godt. I hvert fald skriver mediet CBC nu, at den canadiske importør tilbageholder antallet af reelle leveringer.

Det skal smitte af på hovedkontoret i Sydkorea, så den canadiske importør kan få lov til at bruge flere kroner på marketing næste år.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

CBC skriver, at man har oplysningerne fra et videomøde mellem importørens regionschef og en række Kia-forhandlere.

Undervejs i mødet, der fandt sted den 17. november, fortæller Kia-toppen i Canada forhandlerne, at de skal holde igen med salgstallene, i hvert fald de reelle.

LÆS OGSÅ: Sælger næsten 0 biler i Danmark – nu vil de lancere billigmærke

Kia vil tilsyneladende ikke blære sig med, at det går godt i en ‘global nedgangstid’. Målet er da også klart fra regionchefens side. Ved at flytte rundt på tallene fra forhandlere skal det se ud, som om canadierne har brug for flere penge fra hovedkvarteret i Sydkorea.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Kias beslutning har angiveligt betydet, at Kia-kunder har måttet vente yderligere seks uger på deres biler. Ligesom potentielle kunder har fået at vide, at deres biler vil være seks uger længere undervejs, end det egentlig er tilfældet.

Hverken Kia i Sydkorea eller den canadiske importør har endnu ønsket at kommentere på den interne svindel. Hos Motor1 har man ellers forsøgt at få fat i bilmærkets repræsentanter.

Fra 1. januar i år og med 30. november har Kia i Canada oplyst, at man har solgt lige under 80.000 biler i det store land.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler