Reklame:

Ford-chef foreslog Mustang med fire døre

Torsdag nat dansk tid præsenterede Ford den syvende generation af den ikoniske Mustang. Officielle skitser viser, at amerikanerne faktisk tænkte på udgave med fire døre.

Om de helt seriøst overvejede det, kan vi af gode grunde ikke vide. Men FordS chef for eksteriør-design tegnede ikke bare ét forslag. Han slog ganske mange streger for at komme frem til den syvende generation af den berømte Mustang.

Nogle af de streger blev til et forslag med fire døre. Det har Ford offentliggjort i forbindelse med præsentationen af den nye Mustang. Billedet i denne artikel er altså en helt officiel Ford-streg, og ikke ‘bare’ noget en Mustang-fan med lidt familie har rystet ud af ærmet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

LÆS OGSÅ: Byret slår fast: beslaglæggelser af biler er i orden – “Det er en skandale”

Det er dog værd at notere sig, at den tilsyneladende firedørs muskelbil også har en række andre designelementer, som ikke nåede over på produktionsbilen.  Såsom måden de fire afgangsrør er placeret på.

Vi ved ikke, om designchefen nåede at tænke i motorvalg til den firedørs Mustang. Men Ford har allerede bekræftet, at modellen – der både kommer som coupé og cabriolet i løbet af 2024 – vil kunne fås med den den 2,3-liters Ecoboost-motor. Den med fire cylindre. Og så den 5-liters V8’er. Selvfølgelig helt uden trykladning.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Den danske importør har endnu ingen priser klar.

 

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?