Annonce:

Flere ukendte bilmærker er på vej til Danmark

Det vrimler allerede med dem. Og nu er endnu flere ukendte bilmærker på vej ind over den danske grænse, skriver medie.

De danske bilister får snart endnu flere bilmærker- og modeller at vælge imellem. Langt flere – og især kinesiske – bilmærker vil nemlig gerne til Danmark.

Det skriver Motormagasinet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Bl.a er et mærke som Ora, der allerede er sælger biler i Sverige, på vej. Mærket er egentlig bedst kendt for at skamløst at kopiere Volkswagen. Læs mere om det her.

Udover kopimærket har vi her på Boosted allerede fortalt om Voyah. Et af verdens yngste bilmærker som ironisk nok kommer fra Kinas ældste bilkoncern, Dongfeng.

LÆS OGSÅ: Her kan danske bilister snart tanke billigere benzin

Zeekr er også et mærke, der gerne vil til Danmark. Og hvis du, når mærket lander næste år, synes, at det minder lige lovligt meget om Volvo, er det ikke helt ved siden af.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Mærkerne er nemlig ejet af den samme koncern Geely. Til gengæld byder mærket på 10 års garanti. Også herhjemme. Lynk&Co. er et andet Geely-mærke der potentielt set snart er her.

Egentlig har mærket, der også kører på Volvo-teknik, været i Danmark af uofficielle kanaler ganske længe. Det er nemlig muligt både at leje, lease og købe brugte samt nye modeller fra mærket allerede.

HiPhi er endnu et kinesisk mærke, som banker på porten til det nordiske marked. Ifølge Motormagasinet forlyder det i hvert fald i norske medier, at mærket er på vej til landet.

Og det er ikke utænkeligt, at man i tager Danmark med i den opbærring. Endelig skulle Smart, der er ejet 50/50 af Geely og Mercedes være klar med en egentlig indsats herhjemme med både forhandlere og importør i ryggen.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler