Annonce:

Fisker giver nu ansatte 6.000 kroner for at sælge biler

Kunne de sælger biler, passede Fiskers sælgere egentlig bare deres job. Men Fisker Inc. er så svær en vare at komme af med, at direktøren står klar med en bonus hver gang.

Det kører ikke for Fisker Inc. Faktisk slet ikke.

Mærket, der mest af alt ligner et foretagende på randen af konkurs, har op mod 5.000 biler fra sidste års produktion på Magna Steyr-fabrikken i Østrig holdt på lager.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Der skulle være så mange biler, at Fisker Inc. har mere end svært ved at finde plads til dem. Af samme grund er Fisker nu der, hvor Henrik Fisker står klar med en kontant bonus til sine sælgere.

For hver bil, Fiskers egne folk kan sælge, falder der 6.600 danske kroner ned i deres lommer. Det skriver Carup.

LÆS OGSÅ: Disse elbiler er totalt forsvundet – hvor blev de af?

Autoevolution kan supplere med oplysningen om, at Fisker – lige som det i øvrigt er sket i Danmark – har lukket sin egen forretning i Belgien. Alt imens den østrigske del af firmaet allerede har søgt frivillig konkursbeskyttelse.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Fisker er desuden helt nede på at have en arbejdstyrke på 150 ansatte efter en større fyringsrunde onsdag 29. maj. Op til den dag var der stadig 1.150 personer på bilmærkets lønningsliste.

Men onsdag 29. maj fik alle besked på at arbejde hjemmefra for at deltage i et ‘online-møde’. Kort efter var der 150 tilbage. Læs mere om det her.

Noget tyder dog på, at Fisker ikke kan betale sine regninger. I hvert fald halter det så meget med at leve op til gældsforpligtelserne, at en investor har krævet selv et meget lille lån annulleret. Læs mere om det her.

På de sociale medier er Fisker også meget stille. Den danske del af SoMe-afdelingen har ikke været aktiv siden 22. maj. Og Henrik Fisker selv har den vej rundt ikke sagt eller skrevet noget siden 22. januar i år.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler