Annonce:

FDM får alvorlig kritik: “Et voldsomt tilbageskridt”

FDM’s nye samarbejde med ladeoperatøren Clever møder nu voldsom kritik fra flere sider. Selv afviser interesseorganisationen, at der overhovedet er et problem.

FDM kan ikke se problemet i at man nu har indgået et samarbejde med landets største ladeoperatør, Clever.

Men det kan mange andre aktører i den danske bilbranche. Hos brancheforeningen Drivkraft Danmark kaldes det nye samarbejde for ‘voldsomt tilbageskridt for gennemsigtigheden på lademarkedet’.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Og hos den konkurrerende organisationen FDEL, der hævder at repræsentere danske elbilejere, ryster man også på hovedet.

Det samme gør De Danske Bilimportører i øvrigt.

LÆS OGSÅ: Bilmærke fyrer chef og lukker næsten ned i Danmark

– Og det er vel lidt paradoksalt, at vi som repræsentant for bilimportørerne i denne sag er mere på forbrugernes side end FDM er, siger direktør Mads Rørvig til Motor-magasinet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Hos FDM afviser direktør Stine Glavind dog hele kritikken. Direktøren mener ikke, at det kommercielle samarbejde parterne imellem vil afholde FDM fra i fremtiden at forholde sig kritisk til eksempelvis Clever.

Samarbejdet mellem FDM og Clever er dog ikke nogen gratis omgang for organisationens medlemmer. Faktisk er det temmelig dyrt.

Alene medlemskabet koster 800 kroner om måneden, oplyser FDM. Og oveni det skal bilisterne lægge et energitillæg. Medlemskabet dækker også kun én bil i husstanden.

Den danske interesseorganisation er langt fra at være den eneste biks, der i øjeblikket får heftig kritik. Det samme gør den danske Formel 1-kører Kevin Magnussen.

Læs mere efter annoncerne:

PRØV NU: TJEK DIN BILFORSIKRING!

Indtast din nummerplade og se billige priser på bilforsikringer med det samme!


Læs mere herunder:

LÆS OGSÅ: Volkswagen registrerer modelnavnet “anspændt”

Konkurrenterne kalder direkte danskerens opførsel i Saudi Arabien for ‘usportslig’. Hos Williams har Alex Albon heller ikke lagt låg på sin kritik af danskeren.

– Jeg er ikke tilhænger af, at han fik lov til at blive foran, primært Tsunoda, efter han overhalede ham udenfor bane, lød det fra Williams-køreren efter løbet.

Og selvom Alex Albons kritik muligvis ikke når andet end ud i medierne, mener et Formel 1-hold kritikken noget mere alvorligt. Faktisk har hele holdet tænkt sig officelt at indgive en klage over danskeren.

Annonce:


K-Mag blev kaldt usportslig, fordi han gjorde alt for at holde det øvrige felt bag sig, så kollegaen Nico Hulkenberg kunne køre Haas’ første VM-point hjem i weekenden. Læs mere om det her.

Læs flere nyheder fra og om bilindustrien her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler