Annonce:

Formel 1-hold vil klage over Kevin Magnussen

RB-holdet har tænkt sig at klage til den internationale motorsportsorganisation FIA, fordi Kevin Magnussen kørte langsomt i søndags.

Kevin Magnussen kæmpede alt, hvad den 31-årige dansker kunne i weekendens Formel 1-løb. I store dele af løbet dog for at køre langsomt.

På den måde kunne Haas nemlig sikre luft til Nico Hulkenberg, der lå længere fremme på en 10. plads. Tyskeren kørte da også holdets første point hjem.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Men nu klager RB-holdet over Kevin Magnussen. Det gjorde holdet faktisk allerede til pressen efter løbet.

Danskeren blev kaldt usportslig, fordi han gjorde alt for at holde blandt andet RB-kørerne Daniel Ricciardo og Yuki Tsunoda bag sig.

– Det gjorde straffen til Magnussen meningsløs. Og det ødelagde Yukis løb, lød det fra RB’s racing director Alan Permane ifølge Motorsport.com.

Kevin Magnussen fik da også rigtig nok en ti sekunders-straf for at køre uden for banen og ind igen og på den måde ‘vinde en placering’ fra Yuki Tsunoda bag ham.

På det tidspunkt var løbet dog så ‘gammelt’, at Haas valgte at holde Magnussen ude. På den måde blev straffen først omsat på papiret, da K-Mag kørte over målstregen.

Næsten mulighed for point til Haas er om 14 dages tid på Albert Park i Melbourne, Australien. Her skal både Kevin Magnussen og Nico Hulkenberg gerne lidt længere frem i feltet.

I hvert fald hvis de to vil gøre sig forhåbninger om en fremtid i sporten. I lighed med størstedelen af feltet har de to Haas-kørere nemlig kontraktudløb efter 2024-sæsonens sidste løb.

Læs mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis: