Annonce:

Endnu et bilmærke fortryder planer om elbiler

Stellantis-koncernen finder nu bakgearet på ellers fremadstormende planer om elbiler. Denne gang hos Jeep, der havde et sløjt 2023.

Jeeps nye administrerende direktør Antonio Filosa er ikke i tvivl. Han står i spidsen for et mærke, som befinder sig et sted, det ikke fortjener at være.

Med andre ord et dårligt sted ifølge ledelsen. Og det tager direktøren nu konsekvensen af. Mærket, der er en del af Stellantis-koncernen, træder nemlig på bremsen, når det kommer til elbiler.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver en række medier – bl.a. The Detroit News.

På et møde, hvor pressen fik lejlighed til at stille spørgsmål, gjorde Antonio Filosa det klart, at der kommer nye elbiler fra Jeep.

LÆS OGSÅ: Kendt bilforhandler afsløret – nu er han personligt konkurs

Men at mærket nu også har den strategi, at modelprogrammet skal være drevet af ‘kundernes efterspørgsel ikke love og regler’.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Dermed læner den nye Jeep-direktør sig op ad Toyotas holdning til forretningen. Længe har det japanske mærke stået fast på, at elbilen ikke er den eneste løsning for fremtiden.

– Kunderne – hverken regler eller politik – bør træffe den beslutning (i forhold til drivmidlet, red.), lød det fra Toyotas bestyrelsesformand Akio Toyoda tilbage i januar.

Men Jeep gjorde også noget andet. Mærket har generelt sat det nordamerikanske modelprogram ned i pris. Det bare en måned efter, at Stellantis’ øverste direktør sagde, at det ellers ikke var målet. Læs mere om det her.

Hverken Toyota eller Jeep står dog alene med den holdning. Hos BMW nægter man eksempelvis at sætte en udløbsdato på forbrændingsmotoren eller andre teknologier, og Mercedes bakker nu også ud af sin målsætning om elbiler. Læs mere om det her.

Læs mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Læs mere herunder:

Læs flere nyheder fra og om Stellantis-koncernen her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler