Annonce:

Bilmærke nægter at køre med på ny elbil-idé siger direktør

Med Teslas seneste prishug på Danmarks mest populære bil er der igen sat skub i priskrigen. Noget af den vil Stellantis dog ikke være med til, siger den administrerende direktør.

Nogle bilmærker og koncerner har så travlt med at sælge elbiler, at de er villig til at sætte penge tid.

Ford er et godt eksempel på, hvordan elbiler kan gøre ondt på økonomien. Hver eneste gang en helt elektrisk model forlader samlebåndet, taber mærket 250.000 kroner.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Men det er peanuts i forhold til lomme-smerterne hos Rivian og Lucid. Sidstnævnte sætter millioner af kroner til pr. nye bil. Læs mere om det her.

Men så langt er verdens fjerdestørste bilkoncern ikke klar til at gå. Faktisk vil man ikke sælge elbiler bare for at gøre det.

Det skriver CNBC.

I hvert fald ikke hvis det betyder, at det bliver nødvendigt at sætte penge tid. Det slog Stellantis’ øverste chef Carlos Tavares for nylig fast.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

– Vi tjener penge. Og det er i vores opgave at sikre, at tjener vi penge, uanset hvad vi sælger. For hvis ikke vi gør det, har vi ikke en bæredygtig forretning, lød det fra topchefen.

Carlos Tavares kan bare ikke sige fri for, at Fiat-Chrysler, som nu er en del af Stellantis, faktisk solgte elbiler og satte penge til.

Samtidig siger Carlos Tavares dog, at der hos Stellantis ikke er noget der hedder opbremsning, når det kommer til udviklingen af elbiler.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Lige nu har Stellantis 25 elbiler fordelt på tværs af koncernens mærker. Og man satser på at kunne lancere yderligere 23 inden årets udgang.

Et stellantismærke har dog været nødt til at bremse op på det seneste. Og det endda hele tre gange, når det kommer til elbiler. Læs mere om det her.


Annonce:

Annonce:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler