Reklame:

Endnu et bilmærke dropper V8-motoren

Først sagde de farvel til verdens længst levende V8-motor. I februar fik W12-motoren så samme besked, og nu må europæerne så undvære en Bentley med V8-motor i det hele tager.

Efter 61 år i produktion sagde Bentley i 2020 farvel til mærkets 6,75-liters V8-motor. I begyndelsen af 2023 fortalte mærket, at W12-motoren også er på vej på pension.

Det sker i 2024. Og nu må europæerne helt undvære Bentley-modeller med V8-motor. I hvert fald hvis de vil undgå hybriddelen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Bentley lukker nemlig ordrebogen for europæiske bestillinger af Continental GT med den VAG-udviklede 4-liters V8-motor.

Det oplyser mærket i en pressemeddelse.

LÆS OGSÅ: Glæder fra 1. juli 2024 – Biler forbydes og bilister tvinges til at betale dobbelt

Beslutningen er blot en af mange, der skal sikre, at Bentley i begyndelsen af 2030’erne ikke bygger en eneste bil med forbrændingsmotor.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Inden det engelske mærke med de tyske ejere når så langt, vil kunder med hang til oktan dog få tilbudt hybridbiler. Ligesom det europæiske marked forløb er det eneste, Bentley afskærer V8-motoren (uden hybrid-hjælp, red.) fra.

Bentley dropper V8-motoren i Europa


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?